Legumele ce pot fi păstrate timp îndelungat într-o stare cât mai proaspătă sînt : CARTOFUL_CEAPA_USTUROIUL_VARZA_ŢELINA_MORCOVII_POSTÎRNACUL_ROŞIILE_SFECLA_RIDICHIA de iarnă_PĂTRUNJELUL _ PRAZUL & CONOPIDA ! Toate acestea NUMAI dacă sunt de-o calitate super OK , proaspete , sănătoase şi întregi...
CARTOFII se aleg neatacaţi de dăunători X alte boli. După ce s-au ales , se ţin la aer 2-3 zile,întorcîndu-i ( din când în când )ca să se usuce bine pe toate părţile ! CARTOFII îngheţaţi NU se mai pot folosi deoarece se vor strica imediat ce s-au dezgheţat şi îşi vor pierde gustul !! CARTOFII , se vor pune la păstrat în pivniţă X cămară, aşezaţi în lăzi , care se fixează pe cărămizi pt. a fi deasupra podelei..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu